Frilørdag

Herlig med fri :D

Sluttet sent på torsdag og dro rett til kjæresten etter jobb og holdt han våken alt for lenge (han måtte stå opp halv fem..). Fredagen ble jeg kysset i søvn litt før halv seks på morningen og brukte dagen på ingenting. Sov lenge, dusjet lenge, kokte meg deilig grøt til frokost, lakket neglene, vasket opp, dro tua over stuebordet og byttet ut den røde løperen med den brunsvartgrønne manneløperen på det sorte bordet. Så kom kjæresten og påpekte at bila mi hadde sklidd seg en tur i løpet av natta og dumpet inni bilen til huseieren. Ble en liten bulk men gikk heldigvis greit. Så kjørte jeg hjem bila, hoppet inn i kjærestens bil og suste en tur på city syd på jakt etter herreklær (fant ingen, han er så kresen!) og middag. Til tross for at vi var klare for middag klokka fire var klokka over sju da vi endelig kunne nyte den hjemmelagde pizzaen som jeg spiste alt for mye av, og fikk besøk av et vennepar noen timer før kjæresten holdt på å sovne og de dro. Mens jeg pusset tennene hadde kjæresten sovnet. Snorkedyret <3

I dag hadde vi tenkt å sove lenge og lage skikkelig helgefrokost med nystekte rundstykker og deilig pålegg, men han skulle hjelpe noen kompiser og lage paintballbane (?) klokka halv ti. Endte med at vi holdt sengen til klokka halv tolv og den rakk å bli ett før vi kom oss avgårde. Finingen satte meg igjen hjemme før han dro så nå har jeg spist litt for mye vafler, og hører på musikk og ser tv og leser ukeblad.

Såå... Det har jeg gjort da. Jepp. Spennende! .. :)

 

Ellers har jeg blitt så gammel at jeg skal se "Hver gang vi møtes" i kveld. Og ettersom jeg jo egentlig bor hjemme, så er jeg vant til at det da blir rødvin og biff med gorgonzolasaus til. Skal be pent til kjæresten, som også liker det (jubel i stua da det er det beste jeg får), og sørge for at jeg steker biffen ettersom han ikke er helt dreven på det ennå ;)

 

..Egentlig vil jeg bare snakke om han hele tia.. Åååh han er så god! Får virkelig ikke nok <3

HjerteHjerteHjerteHjerteHjerte

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits