Sløv dag

Gud for en sløv dag jeg hadde i går, og i dag også forsåvidt.

I går hadde jeg og finingen vært kjærester i tre måneder. Føles mer som tre år. Er så deilig å ha funnet en som jeg har det så bra med, føler meg så trygg og heldig sammen med han og er fortsatt hodestups forelska og tenker ikke mye på annet enn han. Ååh han er så himla god! <3

Hadde fri i går, sov til ti og deretter gjorde jeg ingenting fornuftig. På ettermiddagen ble det et kjempekoselig besøk til søss sammen med mamma og mimmi og jeg spiste alt for mange kanelboller og vi så på film fra tantebarna var små. Tjukkebollen og ikke minst den peneste jenta jeg vet om. Kan ikke huske å ha sett noen så nydelige barn som de to tantebarna mine jeg, og når de snakker og smiler og putter mat i håret med store, runde øyne som vet at det ikke er lov, hælledussen! I år skal jo tantegutten begynne på skolen (!) og det virker som en liten evighet siden de var små. Dermed er det ekstra gøy at kjæresten ble onkel til tvillinger på fredag så jeg kan få oppleve babylatter og bollekinn igjen. Både gutt og jente har de fått og siden det er de første barnebarna/oldebarna/onkel- og tantebarna er det ekstra stas for familien. Tvillingene kom til verden litt før tiden, og er så små at jeg ikke turte å holde babygutten. Mye fordi han er så liten ennå og litt fordi jeg hadde kommet til å gråte. De som kjenner meg vet tårekanalene mine er lett påvirkelige, om jeg så er sliten, glad eller sint :p Nydelige babysokker fikk de i fødselsgave også som mamma hadde strikket og de ble puttet på de små føttene med en gang, veldig gøy og koselig at det ble satt så stor pris på. Og mamma har hørt så mye om babyene nå at hun er strikkeklar :p

På søndag, etter å ha hilst på det nye mennesket  (vi fikk hilst på lillemann ettersom lilletupp måtte ha barnepleier med seg) ble det koselig middag på Milano med kjæresten. Superfin avslutning på helgen, og i dag venter jeg bare på å dra på jobb. Jobber kun 18-22 i kveld og klarer ikke gjøre annet enn å ligge på sofaen i joggebuksa. Hadde dårlig samvittighet tidligere i dag når sola skinte og himmelen var blå, men nå er det mørkere såeh.. Skal straks hoppe i dusjen og deretter få i meg litt mat. I morgen jobber jeg tidlig så da blir det rett til kjæresten etterpå og lage middag <3 Gleder meg, er så vant til å være sammen at to dager føles som en uke fra hverandre :p Ellers jobber jeg kun på lørdag så torsdag og fredag må jeg komme meg ut. Gå en lang tur og kanskje leke litt planke eller noe. Må bli mye flinkere til det, så kanskje ryggen blir bedre også.

Også er det lønn til helga hurra! Så da blir det satt av penger til bilen og sparing. Må lære meg det der nemlig. Og da er det ikke lenge til januar er over, og jeg skal på utdrikningslag før det i februar blir bursdagsfeiring for fineste Mari, lillebror og Tina <3 Og så skal det være nyttårsfest med jobben på Rockheim, det gleder jeg meg utrolig mye til! :D Og så er det jo mars rett etterpå og da blir det en helg i oslo med damene i familien og det blir vår. Tror tiden kommer til å fly, for dagene går så alt for fort. Har lyst til å se om jeg finner ny jobb og håper det blir i løpet av året ;)

Men nå må jeg nesten være litt fornuftig og finne mat og dusj. Blogges! Sorry null bilder, jeg er så treig med det der..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits