Siste nytt

Jeg har vært i steinkjer i helga i bryllup. Det var så utrolig fint i kirka, og etter at de hadde gitt hverandre sitt ja døpte de minstejenta. Presten var så utrolig god og jordnær og snill og bruden var helt nydelig i kjolen sin. Det er ei venninne fra videregående som giftet seg og hun har bosatt seg der. Vi ble invitert på kaffe og fest, og tok likesågodt og startet tidlig på morningen så vi fikk med oss vielsen også. Jeg og reisefølget mitt, ei anna venninne fra skolen, har like god retningssans og ble sjokkert over at vi var på riktig vei da vi dro fram gps'en :p Vi fant ut at verdalen ikke ligger bak stjørdalen, og at Steinkjer faktisk er bare å følge e6'en straka vegen. På straumen fikk vi oss ei ny venninne, da vi ble plukka opp på coopen og tatt med hjem til Gunn. Hun jeg kjørte med hadde nemlig med bunad for å ha på i kirka og vi stoppet på en butikk for å spørre etter et toalett å skifte på, samt retning til kirka. Gunn syntes det var for ille å skitne til bunaden på et offentlig toalett, og ga oss streng beskjed om å følge etter henne hjem. Sånn er folk på landet nemlig. Hun var kjempetrivelig og det var godt å ha et ordentlig sted å skifte. Så bar det til kirka og allerede på veien dit begynte vi å få tårer i øynene. Det er rett og slett noe majestetisk med det å være i en kirke, og ettersom vi ikke visste at det var barnedåp samtidig ble det litt ekstra fint og spesielt.

Etter kirka hadde vi et hav av tid (trodde vi) så vi duppet litt på hotellet som vi fant på ren slump egentlig, og plutselig var klokka over fire. Vi hadde jo tenkt å bruke dagen på å spise deilig mat og se i butikker, også skal det jo sies at vi hadde hørt rykter om et gigantisk kjøpesenter. Endte opp med at vi fant senteret, rakk ti minutter på H&M før vi måtte lete etter mat (fant deilig thaimat) og så løpe på matbutikken for å kjøpe med oss noen øl. Var tilbake på hotellet senere enn planlagt og klarte å komme 20 minutter senere enn planlagt til lokalet som lå i gata rett nedenfor hotellet :p Vi fikk et champagneglass med navnet vårt på og så fant vi noen medsammensvorne som også skulle bo på samme hotell. Det bugnet av kaker, og vi fikk med oss en tale fra brudgommens mor, før barna og de gamle dro hjem og baren åpnet. Var veldig koselig men godt å komme seg i seng utpå natta ;) Morgenen etter var vi supertrøtte men hadde avtalt etter noen øl å spise frokost med de andre vi kjente på hotellet, endte opp med at jeg og hun jeg dro med nesten var ferdigspiste da to andre kom ned. Så gikk vi til sengs igjen etter å ha fått utsatt utsjekkingen vår til klokken to ;p Da var det bare å pakke sammen og sette snuten hjemover. Takk for en koselig helg <3

 

Nå er det ny uke, jeg har hatt litt jobbing, og lå over hos kjæresten i går <3 Han er så fin! Uansett, har fri på torsdag så satser på å ligge i armkroken da også, for tidlig på fredag drar jeg nemlig til Oslo for helgen. Da er det jentetur som gjelder, med mamma, søss, tantejenta, mimmi, tante og kusine. Vi skal på Cirque de Soleil og se Alegria i oslo spektrum, nyte hotellsenger, spise på fine restauranter og shoppe litt ;) Gleder meg!!! Derfor har jeg satt av torsdagen til kjæresten, har jo vært sammen hver helg siden vi møttes og plutselig blir det tre helger på rad uten. Steinkjer - oslo - jobb+jentekveld. Og i ukedagene er det jobbing og leggetid som gjelder. Gleder meg enormt til påska for da har vi begge fri :D Det skal bli så godt, gleder meg. Vi er begge lystne på å reise bort, om det så er på hytta, en sverigetur eller kanskje til og med en hopp-på-tur til varmere strøk?

Men, nå skal jeg først og fremst til Oslo. Gleder meg mer og mer, og i morgen skal jeg pakke ferdig. Har allerede lagt fram klær og aner ikke hvilke sko jeg skal ha på/med. Liker å tro at det er sommer i oslo men om det er slik som her så er det vel piggsko som gjelder..

Jaja, god natt!

Én kommentar

MARI

27.02.2013 kl.08:00

Godt å hør at du fortsatt e like forelska og har det bra, søta! :Dloveu

Skriv en ny kommentar

hits