Ny jakke

Hei og hopp!
Jeg er liksom litt ferdig med blogging for godt føler jeg. Men, av og til kommer jeg på den og får lyst til å presse ut noen ord. Nå er det fordi jeg har klikket hjem en jakke.

 

Jeg har en superfin allværsjakke fra bergans som er den "eneste" jakka jeg har brukt over lengre tid med unntak av dunjakke og finjakke, men glidelåsen har blitt så slapp at den ikke vil glid igjen lenger. Dermed trenger jeg en ny jakke ganske kjapt til våren kommer (jeg er overbevist om at den lurer rett rundt hjørnet) og da jeg bladde meg nedover på db.no i stad lyste reklamen mot meg.


Tada! :D Bare 499 på tilbud og den hadde fått skryt. Minuset var vel at det ikke var refleks men det har jeg massevis av liggende i en skuff i form av spøkelser, rundinger, reklame og en damesko så det fikser jeg fort. Gleder meg til å få den og håper den kommer snart. Hurra for ny jakke :D Og ja, jeg er ikke helt ferdig med rosadilla, men så var det eneste farge som var igjen også.

 

I morgen har jeg fri og må hente en pakke på posten, søke jobb og kanskje handle mat. Kjæresten drar til stavanger på kurs så treffer han ikke før på onsdag, jeg merker at jeg ikke liker å sove i min egen seng så mye lenger, er blitt vant til å være mer hos han og spoone hele natta. Har rett og slett blitt litt bortskjemt med kos så nå når han har vært så travel og vi ikke har hatt de tre siste helgene sammen, så blir jeg litt rastløs og veldig kosklein som vi så fint sier på trøndersk :p Men til helgen som kommer skal vi ingenting og bare være klissete kjærestepar. Håper på fint vær så vi kan komme oss litt ut og nyte sola. De fine dagene som har vært nå har jeg bare stått på jobb og lengtet ut. Og i dag var jeg så trøtt at jeg ikke gadd. Ble nemlig litt sent i går da jeg var på jentekveld og drakk opp hele vinflaska..

 

..Også gleder jeg meg bare mer og mer til påske, en hel uke med fri, og jeg drar på hytta så fort som fy. Rømmer vekk fra data, facebook, tv og dekning på mobilen nesten. Tar med meg en god bok, ullsokker og vin og skal nyte late dager med familien. Herregud som jeg har lyst til å dra med en gang! Tror kanskje jeg må avlyse en venninnedate så jeg kan dra en dag tidligere enn planlagt også..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits