Ny jakke.Bestilte meg jakke på stormberg.no som var for stor og som jeg ikke var helt fornøyd med. Så når jeg var innom kbs (sirkus shopping) i dag fant jeg denne. Kostet riktignok 1500, men da har jeg en skikkelig jakke. Pluss at den kostet egentlig 2600.. Også sa damen bak disken at de har tre års garanti  på jakkene, så nå skal jeg ta bergansjakken som er ødelagt å høre om det gjelder dem også, for den er fortsatt den beste jakken jeg har hatt og det er veldig irriterende at den er ødelagt.

Fikk også kjøpt litt øl og vin til påskekosen, samt bursdagsgave og påskeegg til kjæresten. Superkjedelig gave, men jeg skal gjøre det godt igjen, kanskje ta frem pornoskoene mine eller no'.

Også var det de penga da. Lønn i dag, rett inn og rett ut. Det er så irriterende, og jeg lå i går og skrev søknader. Leter etter drømmejobben, eller i allefall en jobb hvor jeg får jobbe nok til å gjøre det jeg ønsker. Det vil si spare, og flytte, og kanskje reise. Takk og lov for julegaven, uten den hadde det ikke blitt bil og jakke hvertfall.

Skal en tur i bursdag senere, og så skal jeg sove hos kjæresten i natt. Nå har jeg ikke sett han siden søndag og dagene går fort men allikevel føles det så lenge siden. Også har han hatt spysjuken stakkar :/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits