Oi, jeg glemte bloggen.

Heia. Har glemt at jeg har blogg jeg. Er stort sett hos kjæresten, og da har jeg ikke pc, så mail og alt av nettsteder jeg vanligvis er innom daglig blir rett og slett helt glemt. Sorry det altså. Nå har jeg heldigvis ikke noen stor blogg, så jeg har ikke fått noe pes for det ennå, og det er jo veldig fint :)

Siste nytt: Søss skal gifte seg! :D Har egentlig glemt at det kunne skje ettersom de har vært sammen i så mange år og vi er ikke akkurat bortskjemte med bryllup i familien. Men nå skjer det altså, det er så gøy! Ettersom søss hadde bursdag på søndag hadde samboeren hennes bestilt weekendtur til dem, og klarert barnepass med mamma på forhånd. Søss skulle egentlig ikke vite noen ting, men han klarte ikke å dy seg. Destinasjonen fikk hun ikke vite før hun sto med boardingpasset i hånda, og målet var København. De dro på fredag og på lørdag mens de hadde et romantisk øyeblikk i en fin park gikk han ned på kne med champagne og glass i sekken. Så nå er hele familien i bryllupsmodus og tantejenta på åtte er mer enn klar for å være brudepike ;)

For min del har helgen gått med til å gjøre minst mulig. Etter jobb på fredag dro jeg rett til kjæresten og lekte husmor før jeg slo til å lagde biff. Lørdagen stakk han på fisketur og jeg som hadde frilørdag ble litt snurt da han var borte i nesten åtte timer, så da ble det middag på restaurant på kvelden før vi stakk innom et vennepar før trøtten tok oss. Søndagen var det nemlig tidlig opp og avsted til barnedåp til tvillingene og når det var ferdig var det ingenting som var så godt som å ligge i sofaen med joggebuksa på. For min del ble det ikke lange tia hos kjæresten før jeg måtte hoppe i bilen og suse avgårde til søss hvor jeg skulle sove over ettersom de ikke kom hjem fra kjærlighetsturen sin før sent på natt så noen måtte være med gullungene. Jeg var stuptrøtt og endte opp med å legge meg klokka ti.

Mandag var jeg oppe litt over åtte og søss stekte rundstykker og dekket frokostbord for oss og minstemann da vi begge begynte litt sent på jobb og koste oss med det. Deilig! Og så dro jeg til kjæresten igjen etter jobb. Så man kan si jeg er lite hjemme for tia. Men i dag var det dobbelbursdag for mamma og søss og i morgen er det tidlig på jobb før jeg skal passe tantegutten og så er det jobb hele torsdag, fredag og lørdag. På søndag skal jeg endelig sove! Og så tror jeg at jeg har fri neste mandag, håper det for det er så deilig å sove litt lengre, og leke husmor. Jeg liker det bedre og bedre, og det verste er at jeg elsker å vaske klær, henge opp og brette sammen. Til og med sokker er gøy, så fremt vaskemaskina ikke spiser opp noen så jeg står med syv sokker og ingen par..

 

Også litt mer bryllupsprat: Det er svindyrt! Og jeg skal i bryllup i august i år, to neste sommer, og to året etter der. Gøy! :D Kommer til å stortute, det gjorde jeg da søss fortalte hvordan samboeren fridde til og med jo. Syns det er så koselig <3

 

Men nå må jeg legge meg, gikk til sengs for to timer siden men pc'n fanget meg.

 

Natta bloggen"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits