Søndag i mai

Har sovet hjemme hos meg for en gangs skyld (med kjæresten da) og i dag dekket jeg frokostbord med ciabatta, kokt egg og mammas hjemmelagde musliblanding. Og så.. vasket vi bilen! Min bil altså, den kjempeskitne grønne (skr)opelen og vasket og støvsugde og kjøpte tilogmed wonderbaum til den. Fant MUSEBÆSJ i baksetet og en musespist sjokomelkkartong fra da lillebror hadde bilen, ÆSJ. Heldigvis ingen død mus og neste helg skal vi vaske motorrommet og så blir det bytte av olje når jeg får neste lønn, da blir det bra ;) Utrolig deilig å få gjort det, og med så fint og varmt vær som vi har hatt i dag så var det faktisk ganske koselig. Lærte meg litt om hvordan jeg har på grøftelys også, og at motoren har plass til ca fire liter olje og at når det står at det er lite frostveske (har stått det på dashbordet i et års tid nå) så bør du sjekke det og om du ikke har frostveske kan du fylle på med vann. Så det så.

Herlig med ren bil :D Så nå skal jeg kjøpe meg en flaske med rengjøringsspray og en klut å ha liggende i bilen så den aldri blir så skitten som den var etter å ha vært arbeidsbil for lillebror ;)

 

Nå bærer det snart av sted for å dra i bursdag og så er det fri i morgen for min del. Litt godt ettersom jeg jobbet hele lørdag og har hatt kink i nakken siden jeg våknet på lørdagen.

 

Også har vi bestilt ferie! Altså, hus i danmark, hytte på ullared, og båt frem og tilbake her og der, herlig og jeg gleder meg helt vilt :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits