Takk for sist

Oi, lenge siden jeg har skrevet noe her nå. Sitter hjemme hos kjæresten som er en tur på jobb, og spiser opp vaflene fra i går. Endelig vaffeljern i skogen :D Ja, jeg er over gjennomsnittet glad i vafler. Helst med litt kanel eller kardemomme i røra, og best er det med en liten fløteskvett eller rømme. Vafler <3

Har ikke skjedd mye siden sist egentlig. Bor fortsatt i bilen føles det som, men er hos kjæresten stort sett hele tiden, og vi har kjøpt noen møbler sammen. Deilig sofa, vitrineskap og tv-benk. På neste lønn blir det nytt sofabord i samme serie som benken og skapet, og jeg gleder meg. Er på jakt etter en gammel kiste, eller noe lignende, til å pakke pledd og puter i og så gleder jeg meg til å bytte til høstfarger. Selv om jeg ikke har flyttet inn i skogen ennå, så føles det jo litt sånn ettersom vi har kjøpt møblene sammen og jeg kan pynte litt på stua. Har et superfint elefantbilde på veggen også, kjøpt på Ullared ;)

Njess, ellers ser vi så smått etter noe å leie sammen, men jeg har det fint som det er egentlig, og satser heller på å kjøpe sammen etterhvert.

Vet ikke hvor lenge det er siden jeg har blogget nå, men det er sikkert mange måneder siden.

 

Var på deilig bilferie i sommer med et vennepar. Leide hus i danmark i to uker, og tok en dagstur til tyskland, en dagstur til Giskud zoo og Friheden tivoli, og en overnatting på hotell i Fredrikshavn før vi tok båt over til Gøteborg og dro på Ullared. Deilige dager med jacuzzi på terassen og ferske rundstykker til frokost hver dag. Ble i overkant mye grillmat i huset, men godt var det så absolutt. Kjæresten har vært på slike ferier før, mens det for meg var første gang, og det ga absolutt mersmak! Så neste år blir det mest sannsynlig samme runde ;) Gleder meg allerede!

Men først er det jul, og jeg har allerede kjøpt tre hele og to halve julegaver, og planlagt mamma sin også så den er egentlig i boks den og :) Veldig godt, for da trenger jeg ikke bruke opp alle pengene mine når det blir november-desember. Kanskje jeg klarer spare til en liten tur med kjæresten til tross for veldig lite jobbing i det siste?

Jeg er fortsatt kjempeforelska og om to uker feirer vi vårt første år sammen <3 Vanskelig å tro at det har gått så fort, for det føles fortsatt litt nytt og han gjør meg helt varm og knisete <3

 

Ja, jeg mistet farmor i sommer. Det har vært utrolig tungt og vanskelig, og det kom så brått og uventet. Farfar har jo vært på sykehuset fra nyttår i fjor, og fikk ikke komme hjem fordi huset var gammelt og han måtte gå ned en trapp til soverommet. Så farmor kjøpte en kjempefin leilighet, og hele familien kom og malte og sto på så farfar skulle få komme hjem. Hun var så glad og stolt og visste ikke hva godt hun kunne gjøre for oss når vi kom og hjalp til, så hun gjorde det hun gjør best, og fylte kjøleskapet til randen med mat og drikke ;) De fikk bare bodd sammen i to uker før hun fikk slag. Først ett mens de sov, og hun virket fin da hun var på sykehuset, men så fikk hun ett til. Det har vært utrolig tungt å akseptere det, samtidig som vi har fått mye bedre kontakt i familien. Alle sammen har flokket seg sammen rundt farfar og han er fortsatt veldig trist. Etter et halvt år på sykehus hvor hun har besøkt ham hver dag, så fikk de bare to uker sammen i leiligheten. Begravelsen var utrolig fin, og været var upåklagelig. Jeg har ennå ikke besøkt farmor, og har dårlig samvittighet for det, men jeg gruer meg. Tror jeg må alliere meg med lillebror eller søss, kanskje ta med oss farfar en tur. Han har fått seg katt nå, en rampete liten gutt som heter Kompis. Han fotfølger farfar, maler/brummer høylydt når farfar stryker han med de store arbeidshendene sine, og biter farfar i rompa om natta for å leke. Det er mye selskap i pelsdotten og det er godt å vite at farfar har han, selv om han daglig får besøk av familie også.

 

Vet ikke helt hva mer jeg skal si? Skulle gjerne lagt med noen bilder men bruker kjærestens pc og mobilblogg gidder jeg ikke lære meg :)

 

Ha en fin dag, nå skal jeg spise en vaffel til!

Én kommentar

23.10.2013 kl.22:45

Heia søta. Så arti å lese bloggen din igjen. Og ja, jeg blir med deg for å se til fineste farmor. Stor klem fra storesøster :)

Skriv en ny kommentar

hits