Film

Fy søren for en spesiell film! Husket nesten ingenting av den nå når jeg så den i kveld. Mange år siden jeg har sett den, men allikevel. Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker filmen eller ikke heller? Syns Jessica Alba er nydelig og liker karakteren Marv best da ;)

Skulle egentlig se noe helt annet men kjekkingen min sovna på sofaen så da tok jeg kontroll over fjernkontrollen ;)

Vet ikke helt hvorfor jeg sitter oppe enda, er trøtt og sliten og har vondt i føttene etter en lang og travel dag på jobb. Var så heldig at jeg fikk skyss, kyss og kake da jeg var ferdig ❤ Mens jeg måtte jobbe fra tidlig til sent så var han i familieselskap og fikk med seg tokakestykker til meg. Påskekake (gulkak (suksessterte) med en vri) og bløtkake. Det var skikkelig lykkefølelse etter en travel dag på jobb. 

Men tilbake til overskriften..? Jada, skulle sd film, digger film. Favoritten er skikkelig chick flick! Og komedier. Får som regel kjæresten med på det ettersom han ikke liker slikt som avatar og harry potter og ikke har sett ringenes herre engang. Og jeg liker ikke action, bortsett fra den der hvor brad pitt dreper nazier .. bad.. etellerannet? 

Mine favorittfilmer:

Natural born killers

Frøken Sverige

Dirty Dancing

Pulp Fiction

What's eating Gilbert Grape

Chocolate

Broene over Madison County

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits