Jeg fant en ny blogg om underlivet.

"Underlivet gir opphav til noe av det beste som finnes i verden - sex og babyer"

Tittet innom blogglisten nå, og så underlivet stå der. Jeg stusset litt og trykte meg inn, og ble positivt overrasket. En egen blogg som tar for seg alt det rare med underlivet, av både små og store ting. Jeg følte meg litt smartere og fikk en sterk trang til å dele denne, for meg, nyoppdagede bloggen. Selv om jeg ikke har noen lesere, så later jeg som jeg har det og at de/dere også syntes det var litt kjekt. Også tenker jeg at denne er god å tipse om til de som er unge og ikke helt sikre på egen kropp enda.

Trodde jeg kjente kroppen min, helt til i år. Nå er humøret litt overalt og menstruasjonen vet ikke helt hvordan den skal oppføre seg, etter å ha sluttet på p-pillene etter 13 år. Jeg savner å vite nøyaktig hvilken dag, og når på dagen, den kom. Og at jeg visste hvor vondt det var, hvor lenge det varte og ikke minst at jeg kunne hoppe over når det ikke passet eller jeg bare ikke ville. Lurer på om kroppen egentlig bør gå på hormoner over så lang tid, men jeg får lese litt mer på underlivet så finner jeg vel ut av det også?

Bilderesultat for underlivet

Bloggen har som mål å opplyse om underlivet, og skal nå utgis som bok også. Helt fantastisk syns jeg, for seksualundervisningen på skolen er ikke noe å skryte av. Når samfunnet er så seksualisert som nå, er det enda viktigere å få mer seksualundervisning i skolen. Både starte tidligere, og mer omfattende. Både for å forstå kropp og seksualitet medisinsk, men også for å få respekt og forståelse for kroppen, både sin egen og andres.

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits