Påskeferien er over

Har hatt en deilig påskeferie på hytta med hele familien. Influensaen kom på besøk også, men fikk kost meg litt likevel. På torsdagen hentet vi søss og ungene og var på vei til ferga halv elleve, og stoppet innom oldemor før vi dro inn til hytta. Så godt å få gitt henne en klem igjen. Hun ble oldemor i en alder av 52, og tippoldemor som 79. I sommer blir hun tippoldemor for tredje gang når søskenbarnet mitt og kjæresten får en liten gutt. Hele familien gleder seg til å få en liten en å dulle med ;)

På fredag hadde finingen min bursdag, og ble hele 30 år! Vi feiret med fyrverkeri, både ute og på kaka, og lammelår og påskequiz. På lørdag ble været bedre, og vi gikk en liten tur. Jeg snudde ganske tidlig pga laber form, og rigget meg til med ullgenseren til kjæresten, det nyeste ukebladet og påskeegget jeg var så heldig å få.

Lørdag dro søskenbarnet og rugemaskina hjem, og vi andre spilte mye kort. Det er det man skal på hytta, gjerne med et glass rødvin. Fikk også spilt Ludo og noen ble hekta på Othello, mens andre ble veldig sure av å spille det.. :p Både jeg og broren min kan være dårlige tapere og også dårlige vinnere, kommer litt an på hvem vi spiller mot ;)

På søndag skulle vi egentlig dra hjem, men det var deilig vær, vi hadde det så fint, sjølingene skulle være en natt til for de måtte måle båten på mandagen, og tantejenta som er på grensa til tenåring sa det var greit hvis vi dro tidlig på mandag. Så da ble det en kald øl i solveggen, hørte litt på radio, og lagde taubane til action-man i trærne og senere på stua også. Gøy for både åtteåringen og trettiåringen hehe ;)

Mandag kom og både jeg og kjæresten følte på det at vi gjerne skulle vært en uke til. Det er nesten ikke tv på hytta, betydelig mindre facebook og telefonsurfing og mindre stress. Og veldig mye mer frisk luft, gode samtaler, sosialt og rett og slett bare godt. Så nå prøver vi å finne ut hvilken helg som passer å dra på hytta igjen så vi kan fiske litt. Satte igjen fiskestengerne og fiskeveska nemlig ;)


 

Ellers var jeg på jobb i går, men formen har vært utrolig rar. Jeg er kjempesliten og har vondt i kroppen. Får fort "snøblindhet" og vondt i hodet, og skjelver på hendene så fort jeg anstrenger meg. Skal til legen så jeg får sjekket om jeg mangler noe. Kanskje jeg er slapp av jernmangel, og deprimert av en hel vinter uten sol og d-vitamin. Vet at jeg lett kan bli påvirket av vinteren med kulde og mørke, men har følt at det har gått greit i år i motsetning til tidligere. Heldigvis er det vår nå. Det er sol utenfor vinduet når jeg våkner, og det hjelper så utrolig mye! Også skal vi få til en tur på hytta snart igjen, så kan vi lade opp der. Forhåpentligvis uten sykdom neste gang.

 

Har du vært plaget med vinterdepresjon?
Har du fått skjelvende hender, for eksempel ved å bære noe tungt?


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits