Bryllup og juice

Hallo bloggen!

Nå har jeg og verdens flotteste mann satt bryllupsdatoen vår. Og ser ut som vi har funnet kirken vår også. Og jeg har funnet kjempefine invitasjoner som jeg gleder meg til å bestille. Nå er det riktignok to år til bryllupet, men tiden går fort og det er mye som skal ordnes. Kjæresten syntes det var lenge med to år og foreslo neste år i stedet. Det blir nok litt for travelt med alt som må planlegges tror jeg.

Vi gifter oss i mai 2018. Jeg ønsker meg en fin brudebukett med peoner. Da han fridde i sommer var forloveren min allerede klar over at jeg ønsket å ha henne med meg. Gjestelisten har jeg også begynt på. Vi blir kun familie og forlovere til middag, så beklager på forhånd til noen av mine nærmeste venninner som ikke får være med på middagen.

Og så er jeg litt usikker på om jeg skal invitere alle søskenbarna og tanter/onkler. Ettersom jeg egentlig har mest kontakt med én tante og to søskenbarn. Men føler det er dårlig gjort å ikke invitere, selv om jeg aldri snakker med halvparten av dem :/ Det er jo vår dag, og vi bør få invitere de vi vil, eller? Får så dårlig samvittighet av at jeg i det hele tatt tenker på å ikke invitere dem.

 

Over til noe annet, i natt lå jeg over hos søss. Malte litt, tok et glass vin, pratet om løst og fast, og sov utrolig godt. Sendte ungene på skolen og koste med pusekatten før jeg gikk hjem. Brukte en time på å gå, og føttene ble helt gele og trappa tung å gå opp når jeg kom hjem :p Men det føles godt :D Jeg gikk i går også, brukte en halvtime ca til ei venninne, hvor vi testet juicemaskinen. Det ble så godt at når mannen min (herregud som jeg gleder meg til å giftes med han <3) kom og hentet meg, dro vi rett på obs og hamstret frukt og grønt og ny juicemaskin. Gulrot, appelsin og eple med en supergod kombo, og med herlig knalloransje farge ;) I morgen tenker jeg å teste lime og ingefær sammen med deilige epler. Er ganske hekta og har fått blod på tann sånn at jeg kan gå ned de 20 (!) kiloene jeg har lagt på meg de to siste årene, og gjerne litt til. Skal jo være fin i konfirmasjon, bryllup og barndåp dette året, og ikke minst egen bryllupskjole etter hvert :D Har egentlig litt lyst til å låne mamma sin også, men så er det jo så gøy å ha noe eget også. Er så veldig mye fint!

Men, nå skal jeg hive meg i dusjen før det blir jobb :) Og i morgen er det fri så da finner jeg kanskje veien til søss igjen ;)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits