Søndag

Hei og hopp!

Helgen har vært lang og deilig så langt, men gått alt for fort også. På fredag ble det en spontanfest, og vi hadde et vennepar på middag. Utrolig deilig å ta festen på en fredag slik at man ikke er dårlig på søndag før man skal på jobb igjen ;) I går ble det et halvveis impulskjøp av nytt sofabord også, og det ble så bra! Kjøpte bordet på finn så vi kom oss ut av huset en tur og fikk pantet flasker og handlet frukt (fortsatt juiceavhengig) før vi dro på kvål. Var godt å kjøre seg en liten tur og tenkte egentlig at vi skulle innom tvillingene (tante-/onkelbarna) også men fant ut at vi var litt for slitne og sofaen fristet alt for mye.. :p

Har alltid likt denne serien fra IKEA, og ettersom jeg hadde noen diamantknotter fra ebay liggende ble disse satt på. Synd de ikke passet helt, men det ble superfint uansett ;) Får se om det er mulig å fikse det, evt kjøpe noen andre etter hvert. Ettersom vi har en uvane og spiser på stua en del, så var det godt med litt høyere bord. Så får legge ut det gamle stuebordet til salgs. Ser ut som at vi blir å bytte ut tv-benken etter hvert også, men vi får legge unna litt penger først :)

Ellers sitter jeg bare og tenker på bryllupet. Gleder meg veldig, og skal straks se om jeg får bestilt kirke slik at det er gjort også.

 

Én kommentar

Stine

10.04.2016 kl.17:54

Hurra for bloggen igjen :D

Skriv en ny kommentar

hits