Bryllupsfeber

Jeg går og tenker på bryllup hele tiden.

Tror kanskje kjæresten ble litt lei da jeg ville ha han til å se på tusenvis av kjoler på nettet som jeg syntes var fine. Vil gjerne ha en liten pekepinn på hva han syns er fint også, selv om jeg kommer til å gå får en kjole jeg føler jeg ser bra ut i og som jeg føler meg vel i. Men, han ønsker at jeg skal ha kløft. Og gjerne stroppeløs kjole. Så får vi se da, hva jeg ender opp med til slutt :p 

Etter kjolesaumfaringa så havna jeg innom ebay og søkte på både pynt, bordkort, sløyfer, øredobber og brudepar til å ha på kaka. Har vi kakesmaking i Trondheim? Vil gjerne ha en kake som er god og ikke bare pen å se på. Lette også etter bryllupsmesser her omkring men det var det heller ikke noe av. 

Men nå må jeg slå av. Lovte kjæresten en deilig massasje, skal minne han på å bruke gavekortet han fikk til bursdagen sin også. Han plages alt for mye med den ryggen :/ Men nå har han kjørt bil i to døgn (okei, ikke fullt så ille men 90 mil på to dager er mye). Var forresten utrolig godt å få han hjem igjen, selv om han bare var borte en natt <3 Jeg er så rar for tiden at jeg begynte å gråte når han sa hva han hadde gjort den dagen. Blir utrolig lei av meg selv til tider, men jeg har det litt så som så om dagen. En dag er jeg helt fin, en annen dag kan jeg begynne å gråte når noen sier hei. Har vært til legen og jeg er ikke gravid og blodprøvene bekreftet bare at det ikke er noe galt med meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits